Klaipėdoje baigta ciniško nužudymo byla

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai išaiškino ir baigė ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti S.M. ir E.B., viešosios tvarkos pažeidimo bei E.B. nužudymo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 10:42 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:59 PM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, įtarimas dėl 2013 m. birželio mėnesį viešojoje vietoje, Molo g. namo kieme, Klaipėdoje, grasinimo nužudyti E.B. ir grasinimo nužudyti S.M., demonstruojant nepagarbą aplinkiniams, sutrikdant viešąją rimtį ir tvarką, pareikštas A.J.

Be to, A.J. pareikštas įtarimas ir dėl 2013 m. birželio mėnesį Aušros g./Ruonių g. namo kambaryje dėl pavydo, kad nukentėjusysis E.B. bendrauja su jo sugyventine, sumušus E.B. - sudavus smūgius rankomis, spardžius kojomis, smogiant iš viršaus trypus ant krūtinės, pilvo, daužius nukentėjusįjį buities daiktais - puodais, keptuvėmis, indais į įvairias kūno vietas, ciniškai pasityčiojus, taip sukėlus sunkų sveikatos sutrikdymą, dėl kurio nukentėjusysis E.B. 2013 m. rugpjūčio mėnesį ligoninėje mirė, tai yra tyčia jį nužudžius.

Įtariamajam A.J. paskirta kardomoji priemonė - suėmimas, jis yra 4 kartus teistas.

Baudžiamasis kodeksas už kito žmogaus nužudymą numato nuo septynerių iki penkiolikos metų laisvės atėmimo bausmę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.