Šilalėje bus teisiami per Lenkiją narkotikus gabenę lietuviai

Tauragės pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavė narkotikus per Lenkijos sieną gabenusių asmenų bylą.

Iš Lenkijos grįžtantys lietuviai su savimi gabeno didelį kiekį, kaip įtariama, platinti Lietuvos rinkoje skirtos narkotinės medžiagos.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Iš Lenkijos grįžtantys lietuviai su savimi gabeno didelį kiekį, kaip įtariama, platinti Lietuvos rinkoje skirtos narkotinės medžiagos.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 1:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:25 PM

Kaip rašoma Tauragės apskrities VPK pranešime, pernai lapkritį Šilalės rajono policijos komisariato kriminalistai bendros operacijos su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnais metu Kalvarijų savivaldybėje sulaikė iš Lenkijos grįžtančius lietuvius, kurie su savimi gabeno didelį kiekį, kaip įtariama, platinti Lietuvos rinkoje skirtos narkotinės medžiagos.

Atlikdami ikiteisminį tyrimą policijos pareigūnai nustatė, kad automobilyje „VW Passat“, sulaikytame Trakėnų kaime (Kalvarijų sav.), Kauno gyventojas D.Š. (gim. 1982 m.) kartu su šilališkiu G.B. (gim. 1970 m.) gabeno apie kilogramą narkotinės medžiagos – kanapių.

Policijos pareigūnai taip pat nustatė, kad 100 gramų kanapių ir dar 204 gramus narkotinės medžiagos amfetamino miltelių įtariamieji pardavė. Vieno iš įtariamųjų G.B. piniginėje policijos pareigūnai aptiko ir suklastotą vairuotojo pažymėjimą.

Įtariamiesiems už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis ir suklastotais dokumentais gresia laisvės atėmimas iki dešimties metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.