Žmoną ir dukrą sumušusiam vyrui teks vaikščioti pas psichologus

Žmoną ir dvejų metų dukrytę sumušęs panevėžietis nuteistas keturių mėnesių laisvės atėmimo bausme, tačiau, jei per tą laiką nenusikals, jam už grotų sėsti nereikės, nes bausmės vykdymas atidėtas tokiam pačiam laikotarpiui.

Kumščiu žmoną ir dukrą tildęs vyras privalės išmokti valdyti savo agresiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kumščiu žmoną ir dukrą tildęs vyras privalės išmokti valdyti savo agresiją.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-30 16:06, atnaujinta 2018-02-14 10:44

Nuo kitos bausmės dalies 25 metų vyrui vargu ar pavyks išsisukti - teismas nusprendė, kad savo agresijos nevaldantis panevėžietis pusmetį privalės dalyvauti smurtinį elgesį keičiančiose programose. Vyras nusikaltimą įvykdė prieš keturis mėnesius. Naktį namo grįžusio neblaivaus tėvo triukšmingas elgesys pažadino ir pravirkdė dvejų metų dukrelę.

Dėl to supykęs jaunas tėvas šiurkščiai bandė numaldyti verkiantį vaiką, nepaisydamas, kad savo veiksmais mažametei sukėlė skausmą. Vyro smūgis teko ir vaiką puolusiai ginti motinai. Teisme kaltinamasis pripažino savo kaltę dėl šiurkštaus elgesio su vaiku bet dėl smurto proveržio kaltino alkoholį, esą jei nebūtų buvęs apsvaigęs, nieko panašaus nebūtų įvykę.

Vakarais dirbančiam jaunam tėvui, auginančiam du vaikus ir siekiančiam juos išlaikyti bei tinkamai auklėti, nurodyta lankytis pas specialistus, teikiančius psichologinę pagalbą, kaip išspręsti šeimos problemas ir išvengti šiurkštaus elgesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.