Klaipėdos policijos patrulis paslydo ant 800 litų kyšio

Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl kyšininkavimo. Įtariamai pareikšti policijos pareigūnui.

Klaipėdos policijos pareigūnas susigundė 800 litų kyšiu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Klaipėdos policijos pareigūnas susigundė 800 litų kyšiu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:41 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, dar gegužės 2 d. netikėto patikrinimo metu nustatyta, kad Plikių miestelyje patruliavusio ekipažo Klaipėdos AVPK Kelių policijos biuro Kelių patrulių kuopos 1-ojo būrio vyriausiasis patrulis L.L. sustabdė sunkvežimį „Renault Magnum“ dėl galimai padaryto administracinės teisės pažeidimo, tačiau protokolas sunkvežimio vairuotojui nebuvo surašytas.

Įtarus galimą policijos pareigūno kyšininkavimą, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu nustatyta, kad sustabdyto sunkvežimio vairuotojas R.J. su pareigūnu L.L. susitarė dėl 800 litų kyšio, kurį vėliau pareigūnas paėmė už tai, kad administracinės teisės pažeidimo protokolas nebūtų surašytas.

Dėl tokių veiksmų vyriausiajam patruliui L.L. pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo bei skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Šiuo metu sprendžiamas klausimas dėl pareigūno nušalinimo nuo pareigų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.