Pas lietuvaites viešėjusiam prancūzui rūpėjo merginų mamų auksas

Klaipėdos pirmojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai operatyviai nustatė įtariamąjį, kuris gegužės mėnesio pradžioje apvogė savo pažįstamų merginų butus. Paaiškėjo, kad įtariamasis yra Prancūzijos pilietis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 5:45 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:15 AM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, uostamiesčio pirmajame policijos komisariate gautas Kretingos gatvės gyventojos pareiškimas apie tai, kad sekmadienį ji pastebėjo, jog nesant įsilaužimo žymių iš buto yra dingę juvelyriniai dirbiniai, kurių bendra vertė – apie 50 tūkst. litų.

Taip pat kreipėsi ir Ryšininkų gatvės gyventoja, kuri nurodė, kad pirmadienį aptiko, jog iš buto, nesant įsilaužimo žymių, pavogti juvelyriniai dirbiniai ir pinigai. Žala – apie 25 tūkst. litų.

Nustatyta, kad prieš vagystę pareiškėjų namuose svečiavosi jų dukrų pažįstamas Prancūzijos pilietis J.D.V.M. (gim. 1993 m.). Kaip įtariama, jis, būdamas svečiuose merginų tėvų namuose, juos ir apvogė.

Antradienį vakare įtariamasis J.D.V.M. buvo sulaikytas Kaune, o ketvirtadienį jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Kaip paaiškėjo, šis asmuo yra net keletą kartų teistas Prancūzijoje ir Lenkijoje už vagystes. Nuo 2014 metų kovo 28 dienos jis vėl ieškomas Prancūzijos teisėsaugos institucijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.