Panevėžyje apie sprogmenį pranešė A.Valinsku prisistatęs vyras

Panevėžyje apie vidurdienį į Valstybinės mokesčių inspekcijos Panevėžio skyrių paskambinęs anonimas pranešė, kad už valandos įstaigoje nugriaudės sprogimas.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

May 15, 2014, 2:33 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:08 PM

Paaiškėjo, kad skambinęs vyras vienai specialistei prisistatė Arūnu Valinsku. Pirmas skambutis buvo 11 val. 25 min., antras - į kitą skyrių po 10 minučių. Tiesa,  antrą kartą jis nebepasisakė, kad yra A.Valinskas. Skambinusiojo balsas buvo duslus, nevaikiškas. 

„Iš to paties telefono numerio buvo paskambinta dviem mūsų įstaigos telefonais. Visi darbuotojai buvo skubiai evakuoti. Tai jau trečias kartas nuo praėjusių metų, kai mus „sprogdina“. Pradžioje tekdavo žmones raginti, eiti per kabinetus. Dabar išsitreniravome skubiai palikti patalpas“, – sakė viršininko pavaduotojas Vidas Osipovas.

Iš kabinetų evakuoti mokesčių inspekcijos darbuotojai išsiskirstė. Daugelis parkeliavo į namus. Nes tokiais atvejais sugaištama ne viena valanda, kol patalpas patikrina specialistai. Prie Mokesčių inspekcijos Panevėžyje budi policijos pareigūnai, greitosios pagalbos automobilis.

Apie 14 val. į įvykio vietą atvyko išminuotojai.

Mokesčių inspekcijos pastatą patikrino pareigūnai su šunimis, sprogmenų nerasta. Pirminiais duomenimis, pranešėjas skambino iš ligoninės telefono automato. Iš ten pat buvo skambinta ir praėjusių metų lapkritį, kai anonimas pranešė apie mokesčių inspekcijos pastate padėtus sprogmenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.