Panevežio rajone jaunuolis nuvežė moterį į mišką ir ją nužudė

Panevėžio rajone – kraupi žmogžudystė. 25 metų vyriškis pažįstamą moterį nusivežė į Klevečkinės kaimo mišką ir nužudė. Kraupus įvykis nutiko jiems sėdint automobilyje „Audi“. Teigiama, kad pora susipyko ir vyriškis konfliktą išsprendė drastišku būdu. Jis griebė peilį ir kelis kartus dūrė juo moteriai. Ji mirė nuo durtinių žaizdų kakle ir pilve.

Nelaimė įvyko Panevėžio rajono miške.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Nelaimė įvyko Panevėžio rajono miške.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2014-05-19 23:00, atnaujinta 2018-02-13 18:20

Nusikaltimas įvyko apie 18 val. 45 min. Teigiama, kad automobilyje nužudęs moterį jaunas vyras pats pranešė pareigūnams apie įvykį. Negyva moteris rasta ant galinės automobilio „Audi“ sėdynės.  Panevėžio rajono policijos vadovas Darius Pliavga lrytas.lt sakė, kad pirmadienio vakare įtariamasis buvo sulaikytas, antradienį jis bus vedamas į teismą suimti.

Pirminiais duomenimis, 29 metų nužudytoji buvo trijų vaikų motina. Ji gyveno Paįstrio seniūnijos socialiniame būste. Nužudymu įtariamas vyras yra nužudytosios brolio bendradarbis. Kaimynai pasakojo, kad vieno konflikto metu vyras buvo išspyręs moters buto duris.

Nužudytoji prieš kelerius metus buvo įtraukta į seniūnijos socialinės rizikos šeimų sąrašą dėl socialinių įgūdžių stokos. Tačiau pastaruoju metu buvo išbraukta iš šio sąrašo. Ji negirtavo. Pirminiais duomenimis, trijų vaikų motina sirgo sunkia liga, ją nuolat prižiūrėjo gydytojai. Dėl inkstų ligos ji bent kartą per savaitę turėjo vykti į Panevėžio ligoninę atlikti dializę.

Automobilis, kuriame įvykdytas nusikaltimas, priklausė nužudytai moteriai. Apie jos žūtį sužinoję kaimynai sukrėsti. Brutalaus smurto auka tapusios moters kaimynės visus nužudytosios vaikus pirmadienio vakare nuvežė pas močiutę, gyvenančią netoli esančiame kaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.