Pas panas – vogtu automobiliu ir užtrauktui rankiniu stabdžiu

Gegužės 6 dieną Joniškio rajone, Žagarės miestelyje, iš nesaugomos automobilių stovėjimo aikštelės buvo pavogtas 2011 metais pagamintas Estijos Respublikos bendrovei priklausantis automobilis „Peugeot Boxer“. Tačiau apynauju automobiliu vagys nespėjo pasidžiaugti, nes tą pačią dieną buvo sulaikyti.

Abu įtariamuosius policija sulaikė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Abu įtariamuosius policija sulaikė.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-19 15:33, atnaujinta 2018-02-13 18:40

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, paaiškėjo, kad transporto priemonę pavogė jau anksčiau policijai žinomas dvidešimt dvejų metų Žagarės gyventojas T.S. su aštuoniolikmečiu E.K. Su pavogtuoju „Peugeot“ jaunuoliai patraukė pas panas Joniškio link.

Tačiau jos vaikinų taip ir nesulaukė – pasirodo, žioploki tie jų kavalieriai buvo, nes užmiršo atleisti mašinos rankinį stabdį, todėl mašina judėjo labai pamažu, kol visiškai sustojo.

Netrukus vogtąjį automobilį pasivijo jo savininkai, bendrovės darbuotojai, ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai.

Automobilio vagišių byla pagreitinto proceso tvarka jau perduota į teismą. Toks lengvabūdiškas jaunuolių poelgis Baudžiamojo kodekso vertinamas laisvės atėmimu iki 8 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.