Klaipėdoje bedarbis įtariamas narkotikų platinimu

Klaipėdos apskrities vyriausiojo

Įtariamasis buvo sulaikytas, kai kvaišalų pirkėju apsimetusiam asmeniui pardavė, įtariama, apie 100 gramų psichotropinės medžiagos - metamfetamino.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Įtariamasis buvo sulaikytas, kai kvaišalų pirkėju apsimetusiam asmeniui pardavė, įtariama, apie 100 gramų psichotropinės medžiagos - metamfetamino.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 21, 2014, 1:17 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:49 PM

Anksčiau neteisto 30-mečio bedarbio automobilyje teisėsaugininkai aptiko, įtariama, narkotinę medžiagą - kanapes ir jų dalis. Uostamiestyje gyvenančio mažeikiškio bute rasta dar apie 100 gramų kanapių ir jų dalių, hašišo bei 76 tabletės su psichotropinėmis medžiagomis.

Pasak policijos pranešimo, įtariamasis buvo sulaikytas, kai kvaišalų pirkėju apsimetusiam asmeniui pardavė, įtariama, apie 100 gramų psichotropinės medžiagos - metamfetamino.

Be to, policijos pareigūnai atliko kratą ir sulaikytojo pažįstamo bei pastarojo sugyventinės bute. Jame taip pat aptikta kanapių.

Įtariamasis suimtas, jam įteikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, ir dėl šių medžiagų platinimo.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti, numato laisvės atėmimą nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.