Lyg veiksmo filme: vyras savo auką talžė ir įgrūdo į bagažinę

Jauno alytiškio pažintis su marijampoliečiu baigėsi tarytum veiksmo filme. Dzūkas buvo sumuštas, apiplėštas, vežiojamas bagažinėje, kol galų gale nelaimėliui pavyko pasprukti nuo smurtautojų, rašo „Lietuvos rytas“.

Dzūkas buvo sumuštas, apiplėštas, vežiojamas bagažinėje, kol galų gale nelaimėliui pavyko pasprukti nuo smurtautojų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Dzūkas buvo sumuštas, apiplėštas, vežiojamas bagažinėje, kol galų gale nelaimėliui pavyko pasprukti nuo smurtautojų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

2014-05-21 07:54, atnaujinta 2018-02-13 17:14

26 metų alytiškis K., darbo reikalais važinėjantis po Lietuvą, susipažino su Marijampolės priemiestyje gyvenančiu G.

Pastarasis praėjusį savaitgalį K. pasikvietė į svečius. Alytiškis savo lengvuoju automobiliu atvyko bemaž naktį.

Po kiek laiko G. ir dar vienas kartu buvęs vyriškis užpuolė atvykėlį, daužė rankomis, spardė, kirviu prakirto jam galvą. Užpuolikai reikalavo K. priklausančių vertingų daiktų.

Jie iš alytiškio atėmė tris banko korteles, beveik du tūkstančius litų kainuojantį telefoną, 700 litų vertės laikrodį, automobilio dokumentus bei raktelius.

Smurtautojai pareikalavo pasakyti prisijungimo kodus ir iš K. sąskaitos pasisavino 400 litų.

Marijampoliečiai alytiškį pastarojo mašina nusivežė į laukus Vilkaviškio rajone, surišo jam kojas ir rankas, įmetė į automobilio bagažinę ir vežiojosi apie valandą.

K. buvo išleistas Marijampolėje, kai degtinės naktį mieste ieškantys smurtautojai nulaužė automobilio raktelį ir nebepaleido variklio.

Alytiškis buvo priverstas padėti įžūliems užpuolikams. Jis paleido variklį ir pasuko į Vilkaviškį, kaip liepė kankintojai.

Prie Vilkaviškio ligoninės sužalotasis nutaikė progą, šoko iš savo automobilio ir nubėgo šauktis pagalbos.

Ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo ir neteisėto laisvės atėmimo pradėję Marijampolės teisėsaugos pareigūnai kol kas nustatė vieną įtariamąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.