Savadarbe oro patranka šaudė paketus kaliniams

Du kauniečiai įkliuvo netoli Kybartų pataisos namų (Vilkaviškio r.), kai savadarbe oro patranka į uždarą zoną iššovė paketą su kaliniams draudžiamais daiktais.

Kalinius draudžiamais daiktais aprūpinę kauniečiai, matyt, nežinojo, jog už savadarbes oro patrankas jau kuris laikas gresia nebe administracinė, o baudžiamoji atsakomybė.<br>Nuotr. iš archyvo
Kalinius draudžiamais daiktais aprūpinę kauniečiai, matyt, nežinojo, jog už savadarbes oro patrankas jau kuris laikas gresia nebe administracinė, o baudžiamoji atsakomybė.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

May 22, 2014, 8:12 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:05 PM

Pataisos namų pareigūnai Vilkaviškio policijos komisariato budėtojams užvakar vakare pranešė, kad nuo kalinimo įstaigos nuvažiuoja mėlynos spalvos automobilis „Volvo“, iš kurio ką tik buvo šaudoma suspausto oro patranka.

Nurodytą mašiną su angliškais numeriais patrulių ekipažas pastebėjo važiuojančią Vilkaviškio link, ties Uosių kaimu.

Policijos pareigūnai, sekdami įtartiną „Volvo S40“, pastebėjo, kaip iš automobilio ant kelio buvo išmesta oro patranka. Patruliai sustabdė „Volvo“. Juo važiavo du 22 ir 27 metų kauniečiai.

Pareigūnų akivaizdoje įkalčių atsikratę sulaikytieji tvirtino, kad į Kybartų pataisos namus iššovė paketą tik su mobiliaisiais telefonais.

Kalinius draudžiamais daiktais aprūpinę kauniečiai, matyt, nežinojo, jog už savadarbes oro patrankas jau kuris laikas gresia nebe administracinė, o baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.