Palangos vagys J.Valančiūno „Porsche“ paliko be akių

Palangos policija ieško nusikaltėlių, nuniokojusių krepšininko Jono Valančiūno automobilį „Porsche Cayenne“. Nusikaltėliai pavogė automobilio žibintus.

Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

May 25, 2014, 5:38 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:15 PM

Apvogtą automobilį krepšininkas aptiko po nakties sekmadienio rytą. J.Valančiūnas ilsėjosi viešbutyje „Vėtra“. Greta stovėjo ir jo mašina.

Apie įvykį buvo pranešta policija, Palangos pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Policijos pareigūnai atkreipia dėmesį į tai, kad tą pačią naktį Palangoje panašiomis aplinkybėmis iš viso buvo apvogti trys automobiliai „Porsche“ (įskaitant ir J.Valančiūno mašiną) ir vienas „Volkswagen Touareg“. Iš visų išlupti priekiniai žibintai. Neatmetama, kad naktį Palangoje galėjo „darbuotis“ vagys profesionalai, į kurortą užklydę būtent specifinių brangių automobilių detalių.

J.Valančiūnui padaryti nuostoliai kol kas nežinomi. Jis policijai patvirtino, kad automobilis yra draustas, tad toliau nuostolių atlyginimu turės rūpintis draudimo bendrovė.

Beje, policijai pranešęs apie vagystę, J.Valančiūnas pareigūnų prašė viešai apie šį įvykį neskelbti. Netrukus informacija su nuotraukomis, kuriose prie apvogto automobilio su pareigūnu stovi pats krepšininkas, pasklido socialiniame tinkle „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.