Panevėžyje apvirtus automobiliui senutei sulaužytas stuburas

Antradienio pavakarę Panevėžyje, judrioje Pramonės gatvėje susidarė automobilių spūstys. Jas sukėlė avarija, per kurią susidūrus automobiliams „Mercedes Benz C220“ ir „Volkswagen Passat“ pastarasis apvirto aukštyn ratais. Sužeisti 3 žmonės, vieną jų – garbaus amžiaus panevėžietę, prispaustą automobilyje, teko vaduoti ugniagesiams.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

2014-05-27 18:55, atnaujinta 2018-02-13 11:19

Avarija Pramonės gatvėje, netoli sankryžos su J.Janonio gatve įvyko apie 16 val. 30 min. Kaip lrytas.lt sakė automobilio „Volkswagen Passat“ vairuotoja, 52 metų panevėžietė Elvyra G., važiuodama antrąja eismo juosta ji pastebėjo, kad priešais važiuojantis automobilis, artėdamas sankryžos link, ėmė rodyti kairįjį posūkį. Vairuotoja nutarė persirikiuoti į pirmąją eismo juostą.

„Šioje juostoje nieko nebuvo. Pasukau ir automobilį sumėtė, o tada vertėmės“, – sakė panevėžietė. Ji teigė nemačiusi, iš kur atsirado automobilis „Mercedes Benz“, kurį jos automobilis kliudė.

Pirminiais duomenimis, automobilis "Volkswagen Passat" persirikiuodamas į pirmąją juostą kliudė čia važiavusio "Mercedes Benz" priekinę dalį, tada trenkėsi į pakelės medį, po to vertėsi ir užvirto ant "Mercedes Benz" variklio dangčio. Pastarajam per avariją aplamdytas variklio dangtis, apgadinta priekinė dalis.

„Volkswagen Passat“ apvirtus, prireikė ugniagesių pagalbos. Pastarieji iš aplamdyto automobilio išvadavo ir medikams perdavė šio automobilio priekinėje keleivio sėdynėje sėdėjusią 84 metų vairuotojos motiną Oną K. Garbaus amžiaus moteris buvo greitąja išvežta į ligoninę. Ten senutei nustatyti stuburo kaklinės dalies, dilbio ir šlaunikaulio lūžimai. Ji paguldyta į Traumatologijos skyrių. Automobilio vairuotojai nubrozdinta ranka ir koja. Kartu važiavęs vairuotojos vyras taip pat buvo sužeistas – jam prakirsta galva, tačiau vyriškis į ligoninę vykti atsisakė, liko kartu su sutuoktine prie smarkiai sudaužyto automobilio.

Kaip lrytas.lt sakė Elvyra G., ši avarija – antroji per 25-ius jos vairavimo metus. Tiesa, pirmoji įvyko ne dėl jos kaltės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.