Į Lietuvą nelegaliai prasprūdęs rusas apsimetė psichikos ligoniu

Antradienį į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikas iš Mauručių geležinkelio stoties (Prienų raj.) buvo pristatytas asmuo, kuris, patikrinus sveikatą, buvo pristatytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariatą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-29 12:44, atnaujinta 2018-02-13 09:52

Jaunuolis neturėjo asmens dokumentų, atsisakė nurodyti savo anketinius duomenis bei bandė apsimesti psichikos ligoniu. Šis asmuo turėjo tik užsienio banko mokėjimo kortelę, ant kurios buvo nurodyta kortelės turėtojo vardas ir pavardė. Susisiekus su Rusijos ir Baltarusijos ambasadų darbuotojais, jie informacijos apie šį asmenį duomenų bazėse nerado.

Vėliau pareigūnai išsiaiškino, kad minėtas asmuo yra Rusijos pilietis R. F. (gimęs 1990 m.). Tuomet R. F. pareigūnams papasakojo, kad gyvena Maskvoje, ir kad iš Maskvos lėktuvu atskrido į Minską bei neteisėtai kirto Lietuvos – Baltarusijos  sieną, Vilniuje pagrobė  automobilį, persirengė automobilyje rastais drabužiais ir atvažiavęs į Prienų rajoną, automobilį paliko miške, o pats toliau keliavo pėsčiomis. 

R. F. perduotas Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, kurie atlieka tyrimą dėl automobilio vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.