Dėl tikslo Kauno meras aukoja poilsį

Negailestingą karą vadinamiesiems pseudobarams paskelbęs Kauno meras Andrius Kupčinskas jau antrą kartą pats išsiruošė į naktinį reidą, kurio metu tikrinta, ar visą parą dirbantys barai laikosi prekybos alkoholiniais gėrimais taisyklių.

Naktimis alkoholiniais gėrimais prekiaujančiuose baruose dažnai užfiksuojama paeidimų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Naktimis alkoholiniais gėrimais prekiaujančiuose baruose dažnai užfiksuojama paeidimų.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 4, 2014, 4:08 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:49 AM

Naktį į penktadienį kartu su juo reide dalyvavo ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viršininkas Linas Pernavas bei Kauno apylinkės vyriausioji prokurorė Nomeda Urbonavičienė.

Reido metu buvo patikrintos 5 alkoholiniais gėrimais prekiaujančios įmonės, nustatyti 2 prekybos alkoholiniais gėrimais taisyklių pažeidimai – gėrimai po 22 valandos buvo parduoti neatidarytoje taroje. Pradėtos administracinių teisės pažeidimų teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 164 straipsnį.

„Policija netoleruos pažeidimų bei toliau organizuos ir vykdys bendras prevencinės priemones kartu su miesto savivaldybe“, – kalbėjo Kauno apskrities VPK viršininkas L.Pernavas. Kauno apskrities policijos viršininkas bei Kauno miesto meras sutarė tokias prevencines priemones vykdyti ir ateityje.

Pirmą kartą į naktinį reidą su policijos pareigūnais Kauno meras A.Kupčinskas buvo išsiruošęs pernai lapkritį. Politikas siekia paversti Kauną pirmuoju šalies miestu, kuriame neliks tokių pseudobarų. Pastarųjų šeimininkai nepasiduoda ir mėgina savo teises ginti teismuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.