Marijampolės pareigūnai šaudydami vaikėsi Prancūzijoje vogtą BMW

Po gaudynių ir šūvių į orą Marijampolės pareigūnai sulaikė Prancūzijoje vogtą automobilį BMW X6.

Po gaudynių ir šūvių į orą Marijampolės pareigūnai sulaikė Prancūzijoje vogtą automobilį BMW X6.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Po gaudynių ir šūvių į orą Marijampolės pareigūnai sulaikė Prancūzijoje vogtą automobilį BMW X6.<br>Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-04 12:16, atnaujinta 2018-02-12 06:00

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 2 val. 35 min. Marijampolėje Vasaros g., pastebėti keli automobiliai - „Peugeot 407“, registruotas J.J. (gim. 1994 m.) vardu, ir BMW X6 – prancūziškais transporto priemonės valstybiniais numeriais. Kadangi minėti BMW X6 dažnai yra vagių taikiklyje, policijos patruliai atkreipė dėmesį ir privažiavo prie abiejų automobilių, stovėjusių prie auto remonto įmonės.

Iš automobilių išlipo keletas asmenų, tačiau, prisistačius policijai, jie ėmė bėgti, o automobilis BMW dideliu greičiu nuvažiavo Vasaros gatve gyvenamųjų namų link. Bėgantys asmenys į policijos perspėjimo komandas nereagavo, todėl buvo panaudoti įspėjamieji šūviai iš tarnybinio ginklo į orą. Tačiau bėgantieji į skirtingas puses asmenys nesustojo.

Pareigūnai vieną bėglį - tauragiškį M.L. (gim. 1979 m.) - vis dėlto sugavo ir nuvežė į komisariatą.

Patikrinimo metu prie vieno galimai negyvenamojo namo pastebėtos likusios neseniai važiavusio automobilio ratų protektorių žymės. Nustatyta, kad šio namo garaže stovi neseniai dideliu greičiu nuvažiavęs tas pats automobilis BMW X6.

Patikrinus kėbulo identifikacinį numerį paaiškėjo, kad minėtas automobilis nuo birželio 22 d. ieškomas kaip vogtas, Prancūzija paskelbusi jo paiešką.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo Marijampolės apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.