Nepasisekė išlošti - sudaužė lošimo automatą

47 metų armėnui užvirė kraujas, kai ilgą laiką lošimo namuose jo neaplankė sėkmė – vyras trenkė kumščiu ir sudaužė automatą. Vėliau jis apmokėjo bendrovei už nuniokotą turtą, teisme gailėjosi dėl savo poelgio ir išvengė bausmės už turto sugadinimą.

Bausmės išvengęs armėnas nebekelia kojos į lošimo namus.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Bausmės išvengęs armėnas nebekelia kojos į lošimo namus.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

2014-07-05 12:53, atnaujinta 2018-02-12 05:23

Incidentas Klaipėdoje, lošimo namuose „Olympic Casino“, įvyko šįmet, sausio 20 dieną po vidurnakčio. Vienos uostamiesčio įmonės vadovas ilgokai sėdėjo prie lošimo automato, bet nieko neišlošė – ir, jo teigimu, „neišlaikė nervai“. Teisme vyras aiškino, kad tądien ir nepralošė, bet tikėjosi didesnės sėkmės.

Pritrūkęs kantrybės verslininkas trenkė kumščiu į automato ekraną ir jį sudaužė. Tuomet paskubėjo dingti iš lošimo namų.

Lošimo namų darbuotojai peržiūrėjo vaizdo kamerų užfiksuotą medžiagą ir išsiaiškino, kas jiems pridarė nuostolių. Buvo iškelta byla dėl turto sugadinimo.

Klaipėdos apylinkės teisme armėnas gailėjosi dėl to, ką padarė. Jis tikino, kad nemalonus įvykis buvo gera pamoka – nuo tos dienos jis nebesilanko lošimo salonuose.

Vyras atlygino bendrovei 1291,20 lt. už patirtus nuostolius, atsiprašė darbuotojų ir su jais susitaikė.

Teisme lošimo namų atstovai teigė nebeturį jokių pretenzijų, prašė bylą nutraukti ir armėną atleisti nuo baudžiamosios atsakomybės.

Teisėja nusprendė, kad iki šiol neteistas verslininkas kritiškai vertina savo poelgį, gailisi dėl jo, atlygino nuostolius, susitaikė su lošimo namų darbuotojais ir kaltinamąjį nuo baudžiamosios atsakomybės atleido.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: iniciatyvą balsuoti už dvigubą pilietybę VRK kaltina agitavimu