Vilniuje sulaikyti buto apiplėšimu įtariami vyrai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo, padaryto įsibraunant į patalpą. Policija sulaikė kelis įtariamuosius.

Vilniaus policija sulaikė buto apiplėšimu įtariamus vyrus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniaus policija sulaikė buto apiplėšimu įtariamus vyrus.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 8, 2014, 1:22 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:42 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, dar liepos 2 d. Vilniaus policija gavo 23-jų metų piliečio pareiškimą, kad tą pačią dieną, apie 8 val., į vieną iš Šaltkalvių gatvėje esančių butų įsibrovė du nepažįstami vyriškiai, jam pagrasinę peiliu, pagrobė fotoaparatus, mobiliojo ryšio telefonus, kompiuterį, laikrodį ir kitus daiktus.

Kitą dieną Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus tyrėjai dėl šio nusikaltimo pareiškė įtarimus trims, ankščiau ne kartą teistiems vilniečiams – A.Z. (gim. 1986 m.), R.K. (gim. 1988 m.) ir T.M. (gim. 1978 m.).

Įtariama, kad A.Z. stebėjo aplinką ir judėjimą šalia nusikaltimo vietos, o kiti du jo bendrininkai įsibrovė į butą, kur miegojo nukentėjusysis, ir jį apiplėšė.

Vilniaus apylinkės teismas įtariamiesiems paskyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams, jie izoliuoti nuo visuomenės ir patalpinti į Lukiškių tardymo izoliatorių-kalėjimą. Už šį nusikaltimą vyrams gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai mano, kad šie asmenys padarė ir daugiau analogiškų nusikaltimų Vilniaus mieste, todėl prašo piliečių, nukentėjusių nuo šių įtariamųjų ar turinčių kitokių duomenų apie jų nusikalstamą veiklą, kreiptis į Vilniaus policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyrių telefonais (8 5) 271 6188 arba (8 5) 271 6207.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.