Tragedija Kaune: žudikas padegė butą, užrakino duris ir nusižudė

Policijos departamentas praneša, kad sekmadienį apie 21 val. 36 min.  Raudondvario plente užgesinus gaisrą bute rastas 1982 metais gimusios moters  lavonas  su durtinėmis žaizdomis kaklo srityje.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 14, 2014, 9:35 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:15 AM

Policijos departamentas praneša, kad sekmadienį apie 21 val. 36 min.  Raudondvario plente užgesinus gaisrą bute rastas 1982 metais gimusios moters  lavonas  su durtinėmis žaizdomis kaklo srityje.

Kauno ugniagesiai informavo,kad jiems atvykus į nusikaltimo vietą butas jau degė  atvira liepsna. Iš gaisravietės ištraukta apdegusi Neringa B.-B. buvo perduota medikams,   tačiau šie netrukus konstatavo moters mirtį. 

Gaisro metu išdegė 17 kvadratinių metrų ploto vieno kambario buto vidus, sutrūkinėjo plastikiniai langai.  

„Kol neišgirdau triukšmo koridoriuje, net nesupratau, kad kilo gaisras“, – pasakojo kaimyniniame bute gyvenantis vyriškis. Netrukus atskubėjo gelbėtojai, medikai, policijos pareigūnai. Buto durys buvo užrakintos. Jas atidarius paaiškėjo, kad šeimininkė jau negyva. Liudininkai matė apdegusias jos kojas.

Vienoje Kauno įmonėje dirbusi Neringa B.-B. gyveno su motina ir 7 metų sūnumi. Berniuką savaitgalį buvo pasiėmęs atskirai gyvenantis jo tėvas, o motina viešėjo pas tame pačiame daugiabutyje įsikūrusią draugę.

Kaimynai tarp įtariamųjų regi Alytuje gyvenantį kaunietės bičiulį. Jiedu buvo pažįstami maždaug pusmetį. Kartais Neringa B.-B. jo neįsileisdavo. Tuomet vyriškis esą daužydavo kumščiais buto duris, rėkaudavo, tačiau jis niekada negirtaudavo, dažniausiai maloniai bendraudavo su aplinkiniais.

„Galbūt žmogų apėmė nepaaiškinamas įniršio priepuolis ir jis griebėsi peilio“, – svarstė koridoriuje susirinkę kaimynai. Moters bute niekada nevykdavo triukšmingi vakarėliai, niekas viduje negirdėdavo riksmų.

Kriminalistai nustatė, kad įtariamasis - anksčiau teistas Alytaus gyventojas 28 metų R.S. Šiandien ryte prie Vytauto bažnyčios Kaune aptiktas tuščias jo automobilis, o liudininkai pasakojo neva matę upėje plūduriuojantį kūną, kuris lig šiol nerastas.

Tyrėjai mano, kad alytiškis galėjo nusižudyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.