Alytuje policijai įkliuvo seksualinis priekabiautojas

Kurį laiką, Alytuje, Vidzgirio mikrorajone buvo užpuldinėjamos moterys. Dabar gyventojai gali ramiau atsikvėpti, 24 metų Alytaus rajono, Miroslavo seniūnijos gyventojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pranešė Alytaus policija.

Nuo seksualinio priekabiautojo nukentėjusias moteris policija ragina netylėti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Nuo seksualinio priekabiautojo nukentėjusias moteris policija ragina netylėti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-17 10:04, atnaujinta 2018-02-11 22:22

Kaip rašoma pranešime, antradienį, liepos 15 dieną, apie 8 val. ryte, Alytuje, Statybininkų gatvėje, buvo užpulta penkiasdešimtmetė moteris. Vyriškis prisėlinęs aukai iš nugaros, ją apkabino ranka ir vulgariai lietė įvairias kūno vietas.

Moteris išsilaisvino iš užpuoliko gniaužtų ir netruko paskambinti policijai. Operatyviai į pranešimą sureagavę Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyriškį ir pristatė į komisariatą.

Įtariama, kad tai ne vienintelis jo užpuolimas. Į Alytaus teisėsaugininkus kreipėsi dar dvi moterys kurios buvo užpultos taip pat kaip ir minėtoji penkiasdešimtmetė.

Pasak policijos panašus pranešimas gautas liepos 10 d. Tądien Alytaus apskrities VPK gautas T.D. (gimusi 1989 m.), gyvenančios Alytuje, pranešimas, kad apie 7 val. 50 min., einant Topolių g., ją užpuolė ir vulgariais veiksmais priekabiavo nepažįstamas vyriškis.

Liepos 3 d. Alytaus apskrities VPK gautas M.V. (gimusi 1972 m.), gyvenančios Alytuje, pranešimas kad apie 19 val., einant Statybininkų g., ją užpuolė ir vulgariais veiksmais priekabiavo nepažįstamas vyriškis.

Gali būti, kad nuo šio įžūlaus vyriškio nukentėjo daugiau moterų ar merginų. Todėl Alytaus pareigūnai ragina netylėti ir apie tokius atvejus pranešti Alytaus apskrities VPK telefonu (8 315) 55 600 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.