Šalčininkuose sulaikytas ginklu grasinęs vyras

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyresnysis patrulis Olegas Jurolovičius, patrulis Romualdas Gotoveckis ir Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjas Stanislavas Perčinskis profesionaliai ir ryžtingai sulaikė asmenį, kuris galimai viešoje vietoje turėjo ginklą, o vėliau namuose sulaikomas grasino jį panaudoti ir pasipriešino teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams.

Ginklas galbūt yra netikras, tačiau pagamintas taip, kad tik profesionalūs ekspertai gali tai nustatyti ir patvirtinti.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Ginklas galbūt yra netikras, tačiau pagamintas taip, kad tik profesionalūs ekspertai gali tai nustatyti ir patvirtinti.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2014, 4:05 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:27 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, trečiadienį apie 22 val. 30 min. Šalčininkų policija gavo prekybos centro „Maxima“ apsaugos darbuotojo pranešimą, kad iš parduotuvės išėjo ir Eišiškių miesto centro link nuėjo vyras, nešinas daiktu, panašiu į ginklą.

„Maximos“ prekybos centro apsaugos darbuotojų ir pareigūnų glaudus bendradarbiavimas padėjo nustatyti vyro  tapatybę ir gyvenamąją vietą. Netrukus ginkluotas vyras E.J. (gim. 1962 m. ) buvo sulaikytas. Pasirodė, kad ginklas galbūt yra netikras, tačiau pagamintas taip, kad tik profesionalūs ekspertai gali tai nustatyti ir patvirtinti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams. Vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.