Avariją sukėlęs vairuotojas paspruko, jo ieško policija

Įtariamas eismo įvykio kaltininkas ieškomas.

Policija ieško pasprukusio vairuotojo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija ieško pasprukusio vairuotojo.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt, BNS.

Jul 19, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 9:12 PM

Nelaimė įvyko apie 19 val. Pasvalio rajono kelyje A-10 (Panev ėžys-Pasvalys-Ryga), Buiviškių kaimo teritorijoje, kai 30-metis L.S., vairuodamas automobilį „Audi A3“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir nesilaikė saugaus atstumo iki priekyje važiuojančios transporto priemonės.

Pamatęs, kad priekyje važiuojantis automobilis „Audi 80 Avant“ ėmė stabdyti, L.S. nesugebėjo sustabdyti savo automobilio. Vengdamas susidūrimo jis išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir atsitrenkė į priešais atvažiuojančio krovininio automobilio „Fiat Ducato“ priekabą. Nuo smūgio atšokęs į savo krypties eismo juostą „Audi A3“ trenkėsi į priekyje važiavusio automobilio „Audi 80 Avant“ galinę kairę pusę ir jį nustūmė nuo kelio. Pats „Audi A3“ apsisuko kelio važiuojamojoje dalyje ir nuvažiavo nuo kelio priešingoje kelio pusėje.

Po eismo įvykio automobilio „Audi A3“ vairuotojas pasišalino, palikęs automobilį įvykio vietoje.

Per eismo įvykį sužalota automobilio „Audi 80 Avant“ vairuotoja V.L., gimusi 1972 metais. Ji dėl įvairių sužalojimų paguldyta į Respublikinę Panevėžio ligoninę. Taip pat sužalotas automobilio „Audi A3“ keleivis A.A., gimęs 1984 metais. Jam Pasvalio ligoninės priėmimo skyriuje nustatyti kairės rankos riešo raiščių patempimai. Vyras, jam sugipsavus ranką, išleistas į namus.

Įtariamas eismo įvykio kaltininkas ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.