Plungės rajone sulaikyti du įžūliu plėšimu įtariami vyrai

Plungės policijos pareigūnai sulaikė du vyrus, įtariamus įžūliu plėšimu. Rastas ir ginklas, kuriuo grasinant buvo apiplėštas rajono gyventojas.

Plungės policija plėšimus sulaikė per tris dienas. Rastas ir ginklas, kuriuo naudojosi plėšikai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Plungės policija plėšimus sulaikė per tris dienas. Rastas ir ginklas, kuriuo naudojosi plėšikai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 12:23 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:46 PM

Kaip lrytas.lt jau skelbė, penktadienį, liepos 18 dieną, apie 1 val. 30 min. Plungės rajone, Kulskių kaime, įvykdytas ginkluotas plėšimas. Į vienkiemyje esančią sodybą, priklausančią 1927 metais gimusiai senolei, kuri gydėsi ligoninėje, atėjo du asmenys, kurie sodybą prižiūrinčio H.K. (gim. 1956 m.) paprašė duoti atsigerti vandens.

Nieko blogo neįtardamas, H.K. ištroškusiesiems davė atsigerti vandens. „Atsidėkodamas“ už šeimininko geraširdiškumą, vienas iš asmenų išsitraukė ginklą, parklupdė H.K. ant žemės ir pareikalavo pinigų.

Nusikaltėliai apieškojo gyvenamąjį namą, tačiau, nieko vertinga neradę, pasiėmė tik kelis kilogramus šaldytuve buvusios mėsos bei pakuotę vaistų.

Klaipėdos apskrities VPK praneša, kad nusikaltimas buvo išaiškintas vos per tris dienas. Pirmadienį buvo sulaikyti ir į areštinę uždaryti du Plungės rajono gyventojai, įtariami šio nusikaltimo padarymu: A.T. (gim. 1980 m.) ir A.Ž. (gim. 1983 m.). Abu vyrai policijai žinomi, anksčiau teisti. Surastas ir ginklas, kuris buvo panaudotas plėšimo metu.

Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.