Vilniaus rajone pasieniečiai sulaikė 4 atėjūnus iš Gruzijos

Vilniaus rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai sulaikė keturis Gruzijos piliečius, neteisėtai atsidūrusius Lietuvoje.

Pasieniečiai rado vietą, kur gruzinai kirto valstybės sieną.<br>VSAT nuotr.
Pasieniečiai rado vietą, kur gruzinai kirto valstybės sieną.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:37 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, pirmadienį vakare Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečių ekipažas ties Vilniaus rajono Lavoriškių kaimu pastebėjo ir sulaikė įtartiną ketveriukę.

Paaiškėjo, kad trys ir keturių keliu Polockas – Vilnius sostinės link traukusių vyrų neturi jokių asmens dokumentų. Vienas užsienietis VSAT pareigūnams pateikė 33-ejų Gruzijos piliečio vardu išduotą pasą. Jo bendrakeleiviai taip pat prisistatė gruzinais, 20, 27 ir 34 metų.

Vietovę tikrinę pasieniečiai bei jiems talkinęs kinologas su tarnybiniu šunimi netrukus aptiko ir sienos pažeidimo vietą.

Visi keturi užsieniečiai į Lietuvą iš Baltarusijos nelegaliai atėjo ties Lavoriškių kaimu. Nuo čia tarnybinis keturkojis VSAT pareigūnus nuvedė iki kelio Polockas – Vilnius, kur ir buvo sulaikyta ketveriukė.

Visi keturi užsieniečiai uždaryti į areštinę. Dėl neteisėto valstybės sienos perėjimo VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.