Nuo parduotuvės stogo - tiesiai į areštinę ir į teismą

Du klaipėdiečiai, naktį linksminęsi ant skardinio parduotuvės stogo ir trukdę žmonėms ilsėtis, netrukus patys buvo priversti nurimti areštinėje, o po kelių valandų jau aiškinosi teisme.

Nakties "didvyriai" jau po kelių valandų buvo pristatyti į teismą.<br>lrytas.lt archyvo nuotr.
Nakties "didvyriai" jau po kelių valandų buvo pristatyti į teismą.<br>lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Jul 24, 2014, 10:29 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:43 PM

Naktį į trečiadienį, apie ketvirtą valandą, Taikos prospekte Klaipėdoje gyvenantys žmonės prabudo iš miegų nuo keisto triukšmo. Paaiškėjo, kad jį kelia ant skardinio dviaukštės parduotuvės stogo užsikorę du vaikinai. Klaipėdiečiai sunerimo, kad triukšmadariai dar ir laužą ruošiasi kurti. Apie incidentą buvo pranešta Bendrajam pagalbos centrui.

Netrukus į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai ir ugniagesiai. Vienas triukšmadarys sugebėjo pats nusiropšti nuo stogo, o kitą teko nukelti kopėčiomis.

Įkaušusiems vaikinams nepatiko, kad jų linksmybės buvo nutrauktos. Jie nevykdė policijos pareigūnų nurodymų, svaidėsi keiksmažodžiais, todėl atsidūrė areštinėje.

Trečiadienį apie savo nuotykius jie jau nelabai linksmai pasakojo Klaipėdos apylinkės teisme, atsiprašė už naktį sukeltą triukšmą, tikino, kad jokios ugnies neplanavo kurti. Įvykio aplinkybės teismas dar aiškinsis ir kitą savaitę.

Keistų naktinių pramogų susigalvojo 21 ir 23 metų klaipėdiečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.