Vagišiai grobį slėpė prie Marijampolės policijos vadovo namų

Jei Lietuvoje vyktų TV projektas „Žiopliausi nusikaltėliai", jais, be abejo, taptų du marijampoliečiai penkiolikmečiai, kurie naktį iš daugiabučio sandėliukų pavogė kompiuterį, muzikos centrą ir sugalvojo visą šį gėrį pasislėpti prie Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko namų.

Vagišiai savo „turtą“ slėpė prie Marijampolės apskrities policijos vadovo namų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Vagišiai savo „turtą“ slėpė prie Marijampolės apskrities policijos vadovo namų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 11:03 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:40 PM

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, ryte eidamas į darbą, komisariato viršininkas Skirmantas Andriušis šalia daugiabučio, kuriame gyvena, krūmuose pastebėjo kažką judant. Jo užtikti du jaunuoliai nerišliai ėmė aiškinti, kad visą šį turtą - kompiuterį ir muzikos centrą - radę kaip tik čia, krūmuose. Marijampolės policijos vadovas iškvietė pareigūnų ekipažą, kurie juos ir nuvežė tyrėjams.

Vienas vagišių - jau pažįstamas, ne pirmą kartą sučiuptas su svetimu geru, antrasis - naujokas.

Nepavyko ir labiau patyrusiems

Pernai vidury dienos mieste automobiliu važiavę Marijampolės apskrities VPK vadovai - vėlgi atsitiktinai - pamatė, kad per Marijampolės pataisos namų tvorą skrieja vadinamosios patrankos iššautas paketas. Nuteistųjų geradariams pasiekti savo tikslo nepavyko - juos iš karto paėmė patys policijos vadovai - be didelių ceremonijų ir aplodismentų.

Pareigūnai net aukštuose postuose yra pareigūnai, ir tokių įvykių nevadina jokiu didvyriškumu - tai tiesiog tarnyba ir pareiga.

Vietoje pabaigos

Grįžtant prie straipsnio pradžioje minėtų jaunųjų vagišių, kurie šalia Marijampolės policijos viršininko namų dalinosi nakties grobį, reikia pasakyti padėkos žodį nukentėjusiems - kad netylėjo, nenumojo ranka: „Et, kas čia ką suras."

Gerai, kad apvogtieji parašė pranešimus policijai apie išplėštus sandėliukus, o kadangi paaugliai jau buvo atgabenti į policiją, visa vagystės dėlionė sulaukė dėsningos pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.