Policija šiam jaunuoliui turi klausimų, padėkite jį surasti

Vilniaus policijos pareigūnai bando nustatyti šiose nuotraukose ir vaizdo medžiagoje užfiksuotą jaunuolį. Pareigūnai jam turi klausimų apie iš vienos sostinės įstaigos be žinios dingusį telefoną. Policijai reikia jūsų pagalbos, nustatant jaunuolio tapatybę.

Jei atpažinote šį vaikiną, praneškite apie tai Vilniaus policijos pareigūnams telefonu (8 5) 271 76 00.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Jei atpažinote šį vaikiną, praneškite apie tai Vilniaus policijos pareigūnams telefonu (8 5) 271 76 00.<br>Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 26, 2014, 12:39 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 5:26 PM

Ketvirtadienį (liepos 24 d.) iš vienos įstaigos A.Juozapavičiaus g. dingo mobilaus ryšio telefonas „Samsung Galaxy S3“. Visai greta gatvės esančiose patalpose telefonas buvo paliktas krautis. Darbuotojai šiek tiek prieš 11 val. iš kabineto išėjo vos kelioms minutėms. Tačiau to užteko, kad telefoną kažkas pavogtų.

Įstaigos prieigas stebinčios vaizdo kameros užfiksavo jaunuolį, kuris į patalpas buvo užėjęs kaip tik tuo metu, kai viduje nieko nebuvo. Vaizdo kamerų įrašuose aiškiai matyti, kad be šio jaunuolio tuo metu, kai darbuotojai buvo trumpam išėję, niekas daugiau įstaigoje nesilankė.

Užėjęs į vidų, jaunuolis ten prabuvo beveik 4 minutes. Į vidų vaikinas užsuko 10 val. 55 min., o į lauką išėjo 10 val. 59 min. Kai jis išėjo, grįžę darbuotojai telefono ir pasigedo.

Vilniaus policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą ir vaizdo įraše užfiksuotam vaikinui nori užduoti kelis klausimus. Tačiau jo tapatybė kol kas nenustatyta.

Jei atpažinote nuotraukose ar vaizdo įraše užfiksuotą jaunuolį, praneškite apie tai Vilniaus policijos pareigūnams telefonu (8 5) 271 76 00.

Jūsų informacija gali padėti atskleisti mįslingą telefono dingimą, o miestą paversti šiek tiek saugesniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.