Kanapes auginančiame ūkyje rastas, manoma, pakartas lietuvis

Policija, atliekanti tyrimą Didžiojoje Britanijoje, kanapes auginančiame Osterley ūkyje, kur rastas pakartas ar pasikoręs vyras, kreipėsi į vietos bendruomenę, kad ši suteiktų daugiau informacijos.

Hounslow`o policija sako, jog nėra žinoma, ar ši mirtis kaip nors susijusi su rastais kvaišalais, todėl abu atvejai tiriami atskirai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Hounslow`o policija sako, jog nėra žinoma, ar ši mirtis kaip nors susijusi su rastais kvaišalais, todėl abu atvejai tiriami atskirai.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2014, 11:18 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 12:27 PM

Pareigūnai vakar, rugpjūčio 15 dieną, nuo 6 iki 8 val. vakaro vietos laiku žadėjo būti Spring Grove Crescent , kur rugpjūčio 1 dieną name, turinčiame bendrą sieną su kitu namu, buvo rastas supakuotas kanapėse vyro kūnas, rašo getwestlondon.co.uk.

Hounslow`o policija sako, jog nėra žinoma, ar ši mirtis kaip nors susijusi su rastais kvaišalais, todėl abu atvejai tiriami atskirai.

Pareigūnai vis dar dirba, stengdamiesi nustatyti žmogaus tapatybę, kuris, kaip manoma, galėjo būti maždaug 25 metų, ir, kaip teigiama, vyksta keitimasis informacija su Lietuvos pareigūnais, nes manoma, kad vyras buvo atvykęs būtent iš Lietuvos.

„Įvykį tiriantys pareigūnai surinko papildomos informacijos, apklausę liudininkus, ir kreipiasi į vietos bendruomenę, prašydami suteikti daugiau informacijos“, - vakar sakė policijos atstovė.

Viena kaimynė netrukus po to, kai buvo rastas kūnas, policijai sakė, jog ji ir jos vyras jau buvo išreiškę susirūpinimą tiek nekilnojamojo turto agentui, tiek policijai dėl to žemės sklypo. Anot jos, buvo galima padaryti daugiau, kad būtų uždarytas narkotikų fabrikas ir, gal būt, būtų išvengta žmogaus mirties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.