Girti vyrai dėl bandymų muštis su policija atsidūrė areštinėse

Elektrėnų savivaldybėje ir Šakių rajone girti vyrai nepakluso pareigūnams ir mušėsi su policininkais. Smarkuoliai sulaikyti ir uždaryti į areštines.

Elektrėnų savivaldybėje ir Šakių rajone girti vyrai nepakluso pareigūnams ir mušėsi su policininkais.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Elektrėnų savivaldybėje ir Šakių rajone girti vyrai nepakluso pareigūnams ir mušėsi su policininkais.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2014, 10:02 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:10 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 15 val. 10 min. Elektrėnų savivaldybėje, Naujųjų Kietaviškių kaime, Bažnyčios g., trys neblaivūs vyriškiai, siekdami išvengti sulaikymo, nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo ir vienas iš jų (vėliau nustatyta, kad V.K.) spyrė į nugarą tarnybos metu uniformuotam Vilniaus apskrities VPK Elektrėnų policijos komisariato pareigūnui.

Pareigūnas, suteikus medicinos pagalbą, tęsė tarnybą.

Įtariamieji neblaivūs Š.J. (gim. 1981 m.), V.K. (gim. 1974 m.) ir D.Z. (gim. 1981 m.) uždaryti į areštinę. Š.J. nustatytas 1,92 prom. girtumas, V.K. - 1,91 prom., D.Z. girtumą tikrintis atsisakė.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 19 val. Šakių r., Gelgaudiškyje, V.S. (gim. 1964 m.), siekdamas išvengti sulaikymo (automobilį vairavo neblaivus ir blaivumą tikrintis atsisakė), nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo ir priešindamasis aktyviais veiksmais, sužalojo tarnybos metu uniformuotus Šakių r. policijos komisariato pareigūnus, kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Įtariamasis V.S. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.