Girtas šiaulietis kiek blaivesnę žmoną talžė žarstekliu

Šiaulių policija sulaikė ir į areštinę uždarė girtą miesto gyventoją, kuris be jokio gailesčio savo kiek blaivesnę žmoną talžė žarstekliu. Dėl žmonos sumušimo areštinėje atsidūrė ir girtas Joniškio gyventojas.

Girti vyrai Šiauliuose ir Joniškyje savo taip pat girtas žmonas mušė per išgertuves.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Girti vyrai Šiauliuose ir Joniškyje savo taip pat girtas žmonas mušė per išgertuves.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2014, 12:41 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:05 PM

Penktadienio vakarą, apie 20 val. 05 min. Šiauliuose, Putinų g. namuose vykusių išgertuvių metu girtas K.M. (gim. 1954 m.) kumščiu sudavė į galvą ir į kairįjį petį savo girtai žmonai I.M. (gimusi 1954 m.).

Vėliau metaliniu žarstekliu vyriškis sutuoktinę mušė per galvą, per kairiąją ranką, kairiąją koją, taip sukeldamas jai fizinį skausmą.

Nukentėjusioji dėl galvos žaizdos po medikų apžiūros Šiaulių ligoninės priėmimo skyriuje gydosi ambulatoriškai. Jai nustatytas 1,91 prom. girtumas.

Įtariamasis K.M. uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,53 prom. girtumas.

Dėl savo žmonos sumušimo areštinėje atsidūrė ir Joniškio gyventojas. Namuose Livonijos g. vykusių išgertuvių metu girtas G.V. (gim. 1979 m.) ranka vieną kartą sudavė girtai žmonai R.V. (gimusi 1982 m.) į veidą ir sukėlė fizinį skausmą.

Nukentėjusioji į gydymo įstaigą nesikreipė. Jai nustatytas 1,80 prom. girtumas.

Įtariamasis G.V. sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pasitikrinti girtumą jis atsisakė.

Dėl abiejų įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.