Pėsčias avarijos kaltininkas bandė papirkti Vilniaus pareigūnus

Vilniuje avariją sukėlęs pėsčiasis nesėkmingai bandė papirkti policijos pareigūnus. Policininkai pinigai nesusigundė, pėsčiasis nuvežtas į policijos komisariatą ir dabar turės aiškintis teisme. Iš viso policija Lietuvoje praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.

Iš viso policija Lietuvoje praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>T.Stasevičiaus asociatyvi nuotr.
Iš viso policija Lietuvoje praėjusią parą užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>T.Stasevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:07 PM

Kaip pranešė Vilniaus policija, penktadienį apie 21 val. 10 min., Vilniuje, Savanorių pr., Vilniaus Kelių patrulių rinktinės pareigūnai patruliuodami pastebėjo eismo įvykį kuriame dalyvavo automobilis „Audi“, automobilis „Mercedes Benz“ ir pėsčiasis V.G. (gim. 1984 m.).

Buvo nustatyta, kad dėl eismo įvykio kaltas pėsčiasis V.G., kuris, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad sukėlė eismo įvykį, policijos pareigūnams tarnybiniame automobilyje siūlė 150 litų kyšį.

Pilietis V.G. buvo sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus m. 2-ąjį policijos komisariatą. Po apklausos jis paleistas.

Policijos departamentas praneša, kad iš viso praėjusią parą policija Lietuvoje užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Dar trečiadienį apie 21 val. 25 min. Jurbarke, S.Daukanto g., 1997 m. gimęs jaunuolis, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad važiuodamas dviračiu, nepaisė kelio ženklų, Jurbarko r. policijos pareigūnams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jaunuolis apklaustas.

Penktadienį apie 17 val. 15 min. Kaune, Baltų pr., V.R. (gimusi 1958 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už girtos pasirodymą viešoje vietoje, Kauno apskrities VPK pareigūnams siūlė 40 litų kyšį.

Neblaivi (4,42 prom. alkoholio) V.R. apklausta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat penktadienį apie 21 val. 30 min. Vilniaus r., Mickūnų kaime, Vilniaus g., A.K. (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (2,72 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Įtariamasis A.K. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.