Kyšius pareigūnams siūlė KET ir viešosios tvarkos pažeidėjai

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Kyšius policininkams siūlė Kelių eismo taisyklių ir viešosios tvarkos pažeidėjai.

Praėjusią parą kyšius policininkams siūlė girti vairuotojai ir viešosios tvarkos pažeidėjai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą kyšius policininkams siūlė girti vairuotojai ir viešosios tvarkos pažeidėjai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2014, 1:29 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 3:55 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 8 val. 45 min. Klaipėdos r., Priekulėje, Žvejų g. ir Pamarių g. sankryžoje, G.K. (gimusi 1963 m.), siekdama išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivi (0,63 prom. alkoholio)), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams davė 110 litų kyšį.

Įtariamoji G.K. apklausta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 15 val. 30 min. Šalčininkų r., ties Jašiūnų geležinkelio stotimi, kelyje Ąžuolijai–Juodšiliai–Jašiūnų geležinkelio stotis, J.K. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (3,05 prom. alkoholio), Šalčininkų r. policijos pareigūnams davė 130 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis J.K. uždarytas į areštinę.

taip pat šeštadienį apie 11 val. 50 min. Kaišiadorių r., ties Kibučių kaimu, kelyje Kibučiai–Šoliškės, V.B. (gim. 1950 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (2,74 prom. alkoholio), Kaišiadorių r. policijos pareigūnams davė 200 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis V.B. apklaustas.

Apie 20 val. 20 min. Vilniuje, Architektų g., S.S. (gim. 1967 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už viešosios tvarkos pažeidimą, Vilniaus apskrities VPK pareigūnui siūlė 50 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis S.S. apklaustas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 1 val. 30 min. Vilniuje, Justiniškių g., S.T. (gim. 1977 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už viešosios tvarkos pažeidimą, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis S.T. uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės