Girtas prie vairo įkliuvo vaikų namų direktoriaus pavaduotojas

Šeštadienį Pagėgiuose girtas prie vairo policijai įkliuvo Pagėgių vaikų globos namų direktoriaus pavaduotojas. Vyriškiui nustatytas lengvas girtumas.

Neblaivus prie vairo įkliuvo Pagėgių vaikų globos namų direktoriaus pavaduotojas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Neblaivus prie vairo įkliuvo Pagėgių vaikų globos namų direktoriaus pavaduotojas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 1:00 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:26 PM

Kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, šeštadienį vakare prieš vienuoliktą valandą Pagėgiuose, netoli Pagėgių vaikų globos namų, buvo sustabdytas automobilis „Škoda Octavia“, pažymėtas Pagėgių savivaldybės užrašu. Šį automobilį, priklausantį minėtiems globos namams, vairavo 55 metų vyras.

Patikrinimo metu vairuotojas nepateikė vairuotojo pažymėjimo. Sakė, kad jį užmiršo namuose. Na, o patrulis, bendraudamas su vairuotoju, pajuto nuo jo sklindantį stiprų alkoholio kvapą.

„Škodą“ vairavęs vyras buvo patikrintas alkoholio kiekio matuokliu. Jam nustatytas lengvas girtumas (pirminiais duomenimis, prietaiso rodmenys – 1,13 promilės).

Vairuotojas su padarytu Kelių eismo taisyklių pažeidimu sutiko, taip pat pasisakė, kad dirba Pagėgių vaikų globos namų direktoriaus pavaduotoju. Prie automobilio vairo, būdamas neblaivus, jis sėdo neva dėl to, kad iš ligoninės į Vaikų globos namus turėjo parvežti vaiką, kuriam buvo sugipsuota koja.

Policija teigia, kad automobilyje važiavo vaikas ir jį prižiūrinti Vaikų globos namų darbuotoja. Nepaisant to, direktoriaus pavaduotojas bus baudžiamas už tai, kad vairavo neblaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.