Maudytis susiruošę neblaivūs rusai į pliažą įvažiavo automobiliu

Norėdami išsimaudyti jūroje trys Rusijos piliečiai į paplūdimį Smiltynėje įvažiavo automobiliu. Prie pat gelbėjimo stoties jų „Volkswagen Passat“ įklimpo. Pasieniečiai neblaivius užsieniečius sulaikė.

Maudytis susiruošę neblaivūs rusai į paplūdimį įvažiavo automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Maudytis susiruošę neblaivūs rusai į paplūdimį įvažiavo automobiliu.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 15, 2014, 12:21 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 12:27 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, šeštadienio vakarą į VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Kopgalio užkardos pasieniečius pagalbos kreipėsi Smiltynės gelbėjimo stoties darbuotojas. Jis pranešė, kad pliaže prie gelbėjimo stoties yra įklimpęs automobilis, o šalia jo – trys neblaivūs asmenys.

Kopgalio užkardos pasieniečiai iškart nuvyko į šią vietą. Apie 20 metrų nuo jūros ties gelbėjimo stotimi jie išvydo smėlyje įklimpusį automobilį „Volkswagen Passat“ su rusiškais numeriais. Čia pat buvę trys vyrai bandė jį išstumti.

Pasieniečiai nustatė, kad į paplūdimį automobiliu įvažiavo 28-erių, 30-ies ir 34-erių  metų Rusijos piliečiai. Neblaivūs užsieniečiai VSAT pareigūnams aiškino norėję išsimaudyti jūroje.

Pasieniečiai rusus sulaikė. Jų dokumentai buvo tvarkingi. VSAT pareigūnai į įvykio vietą iškvietė policininkus, kuriems perdavė ir užsieniečius, ir jų „Volkswagen Passat“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.