Vaistinėje apsivogusi mergina pasislėpė po automobiliu

Trečiadienio vidurdienį policijos pareigūnai ir ugniagesiai gelbėtojai turėjo neįprastą užduotį. Specialiąsias tarnybas iškvietė prekybos centro „Maxima“ apsaugos darbuotojai. Jiems prireikė pagalbos sulaikant įtariamai apsivogusią merginą.

Jauną moterį iškrapštyti bandė policijos pareigūnai ir ugniagesiai.<br>Skaitytojo nuotr.
Jauną moterį iškrapštyti bandė policijos pareigūnai ir ugniagesiai.<br>Skaitytojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-17 14:08, atnaujinta 2018-01-30 16:33

Viskas prasidėjo nuo to, kad apsaugos darbuotojai, įtarę, kad į vaistinę užsukusi mergina gali ką nors pavogti, pradėjo ją stebėti. Ji dėl panašių incidentų ir savo gyvenimo būdo prekybos centro darbuotojams buvo jau žinoma. Apsauginių įtarimai pasitvirtino – mergina pabandė pasprukti su grobiu.

Parduotuvės apsaugoje dirbantys vyrai puolė ją vytis. Išbėgusi į stovėjimo aikštelę, mergina nusprendė pasislėpti, todėl palindo po visureigiu „Toyota“. Nežinodami, kaip iškrapštyti merginą iš po automobilio, apsauginiai iškvietė  tarnybas.

Atvykę ugniagesiai ištraukė merginą, o policijos pareigūnai išsivežė moterį į policijos komisariatą. Įvykio aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.