Zarasų rajone likviduotas narkotinių medžiagų platinimo taškas

Vykdant tikslines priemones ir tikrinant gautą informaciją, ketvirtadienį Turmanto kaime (Zarasų r.), Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnai patikrino automobilį „Audi 100“, kuriame sėdėjo keturi asmenys.

Zarasų rajone likviduotas narkotinių medžiagų platinimo taškas.<br>Utenos apskrities VPK nuotr.
Zarasų rajone likviduotas narkotinių medžiagų platinimo taškas.<br>Utenos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 5:51 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 9:12 AM

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, patikrinimo metu buvo rasti du plastikiniai švirkštai su skaidriu skysčiu ir folijos lankstinukas, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, su, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus ir Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai toliau tikrindami informaciją dėl galimo narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo, nedelsiant atliko neatidėliotiną kratą vieno iš įtariamųjų namuose, esančiuose Turmanto kaime, kuriuose rado ir paėmė narkotines medžiagas, kaip įtariama, – heroino bei kitų psichotropinių medžiagų.

Zarasų rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo ir platinimo narkotinių bei psichotropinių medžiagų. Sulaikyti 1979 m., 1975 m., 1984 m. ir 1961 m. gimę vyriškiai.

Vyrui, kurio namuose vykdyta krata, pareikštas įtarimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už tai baudžiama laisvės atėmimu nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Kitiems trims asmenims pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.