Įtariamasis septyniolikamečio žudikas pasidavė policijai

Septyniolikamečio nužudymą tiriantiems Šiaulių kriminalistams nereikėjo ilgai vargti ieškant įtariamojo – jis pats nusprendė ateiti į komisariatą ir pirmadienio vakarą pasidavė.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Sep 23, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:41 PM

Kuršėnų gyventojui 24 metų A.J. Pareikšti įtarimai dėl nužudymo, jis uždarytas į areštinę. Trečiadienį jis bus vedamas į teismą dėl kardomosios priemonės paskyrimo.

Negyvo septyniolikamečio kūnas buvo rastas sekmadienio naktį apie 2 val. Kuršėnuose, vieno Liepų alėjoje esančio namo kieme.

Iš vaikino krūtinės dar sunkėsi kraujas, bet į pagalbą iškviesti greitosios medikai konstatavo, kad vaikinui padėti nebeįmanoma.

Išsiaiškinta, kad tą vakarą grupė jaunuolių to paties namo kieme ir garaže girtavo, o per išgertuves prasidėjo rietenos.

Kas įplieskė nesutarimus, aiškinamasi, nes liudijimai gana prieštaringi. Aiškėja, kad konfliktas kilo dėl smulkmenos – nepatikusio žodžio, žvilgsnio.

Auka iš pradžių buvo sumušta, o po to perdurta krūtinė. Kas sukėlė vaikino mirtį, aiškinasi teismo medicinos ekspertai.

Į areštinę uždarytas kuršėniškis anksčiau teistas, bet už nesunkius nusikaltimus. Jis, beje, pažįstamas ir užsienio pareigūnams – turėjo reikalų su teisėsaugininkais Didžiojoje Britanijoje, kai buvo apsigyvenęs šioje valstybėje.

Įtariamasis neneigia, kad konfliktas buvo, bet tikina nežudęs. Pasak sulaikytojo, septyniolikametis pats jį pavijo einantį koridoriumi. Tada ir įvykusi tragedija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.