Automobilį suklastotu kėbulo numeriu vairavęs rusas areštinėje

Panemunės kontrolės punkte pasieniečiai sulaikė automobilį „Audi A4“, kurio, įtariama, kėbulo numeris yra suklastotas. Mašiną vairavusį Rusijos pilietį VSAT pareigūnai uždarė į areštinę.

Automobilį su suklastotu kėbulo numeriu vairavęs rusas uždarytas į areštinę.<br>VSAT nuotr.
Automobilį su suklastotu kėbulo numeriu vairavęs rusas uždarytas į areštinę.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:09 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį kelios minutės po vidurnakčio Panemunės kontrolės punkte dirbantys VSAT Pagėgių rinktinės pasieniečiai patikrino iš Lietuvos į Rusijos Kaliningrado sritį vykusio automobilio „Audi A4“ su rusiškais valstybiniais registracijos numeriais ir jį vairavusio 29-erių Rusijos piliečio dokumentus.

Pasieniečiams apžiūrint 2002 m. pagamintą automobilį kilo įtarimų, kad suklastotas jo kėbulo numeris. Dalis informacinių lentelių, esančių ant kėbulo, su duomenimis buvo pašalintos, kėbulo numeris netaisyklingas, vidinėje kėbulo numerio iškalimo pusėje buvo matomi įtrūkimai ir glaisto likučių požymiai.

Dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo VSAT Pagėgių rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Rusą vairuotoją pasieniečiai uždarė į areštinę. „Audi A4“ laikinai saugomas VSAT Pagėgių rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?