Bulgarijoje pavogto automobilvežio kirgizas iki namų nenugabeno

Lavoriškių pasieniečiai sulaikė, įtariama, Bulgarijoje vogtą automobilvežį, kurį iš Lietuvos į savo šalį gabeno gabeno Kirgizstano pilietis.

Bulgarijoje pavogto automobilvežio kirgizas iki namų nenugabeno.<br>VSAT nuotr.
Bulgarijoje pavogto automobilvežio kirgizas iki namų nenugabeno.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-25 14:41, atnaujinta 2018-01-29 17:09

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį Lavoriškių pasienio kontrolės punkte VSAT Vilniaus rinktinės pareigūnai tikrino iš Lietuvos į Baltarusiją vykstančio 39-erių metų kirgizo ir jo į savo šalį gabenamų automobilių dokumentus.

Pasieniečiams įtarimų sukėlė vienai mašinai transportuoti skirtas automobilvežis „Mercedes Benz Sprinter 412“ su Jungtinės Karalystės tranzitiniais registracijos numeriais. Jis standžiąja vilktimi buvo tempiamas kito automobilio. Pačiu „Mercedes Benz Sprinter 412“ buvo gabenama dar viena mašina.

VSAT pareigūnai nustatė, kad šio 1996 m. gamybos „Mercedes Benz Sprinter 412“ kaip vogto nuo 2012 m. ieško Bulgarijos teisėsaugininkai.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

„Mercedes Benz Sprinter 412“ saugomas Lavoriškių pasienio kontrolės punkte. Kirgizą po apklausos pasieniečiai paleido ir grąžino kitas jo gabentas mašinas, kurių dokumentai buvo tvarkingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.