Plėšikų diena: daug pastangų, o grobis menkas

Pralobti bandę plėšikai penktadienį jėga veržėsi į pensininkų namus, grūmėsi su šeimininkais, bet dideliu grobiu džiaugtis neteko.

Plėšikų aujkomis dažnai tampa pensininkai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Plėšikų aujkomis dažnai tampa pensininkai.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-27 13:58, atnaujinta 2018-01-29 10:45

Labiausiai nepasisekė Kėdainių rajono nusikaltėliams. Pagrobę akumuliatorius, jie pateko į policijos areštinę. Plinkaigalio kaime (Kėdainių raj.) apie 19 valandą į pusamžių sutuoktinių namą pro neužrakintas duris įsiveržė grupė jaunuolių, kurie sumušė šeimininkus ir svečiuose buvusį 34 metų vyrą.

Iš svečio užpuolikai pagrobė piniginę su 40 litų, asmens tapatybės kortele ir įvairiomis nuolaidų kortelėmis, o iš namų - du akumuliatorius.

Netrukus keturi neblaivūs vyrai, kurių jauniausiajam - 18, vyriausiajam - 38 metai, buvo sulaikyti. Vienam jų nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje, plėšikas iki namų sekė 68 metų moterį. Jai atrakinus buto duris, iš paskos įėjo ir vyriškis, kuris moters paprašė pinigų. Kai moteris davė vyrui centų, pastarasis ranka sudavė šeimininkei į galvą ir, pagrobęs mobiliojo ryšio telefoną, pabėgo. Materialinis nuostolis - 200 litų.

Tą pačią dieną Radviliškio rajone, Baisiogalos miestelyje, į Mokyklos gatvėje gyvenančios 81 metų moters namą, išplėšęs koridoriaus langą, įsibrovė vyras. Jis sumušė šeimininkę ir pagrobė piniginę su pinigais. Pensininkė dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę. Jai padaryta 390 litų nuostolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.