Pareigūnams kyšius siūlė KET pažeidėjai, narkomanė ir girtuoklis

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 9:47 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 8:06 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 1 val. 30 min. Elektrėnų savivaldybėje, kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 42 km, sustabdytas automobilis „Suzuki Swift“, kurį vairavo V.A. (gim. 1970 m.).

Kartu važiavusi L.G. (gimusi 1977 m.), siekdama išvengti atsakomybės už narkotinių medžiagų vartojimą, Vilniaus apskrities VPK pareigūnui davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamoji apklausta.

Tą pačią dieną apie 10 val. 15 min. Lazdijuose, Lazdijos g., V.K. (gim. 1961 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už girto pasirodymą viešoje vietoje, Lazdijų r. policijos pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis apklaustas.

Taip pat pirmadienį apie 16 val. 40 min. Anykščių r., kelio Anykščiai–Troškūnai–Panevėžys 1 km, R.M. (gim. 1970 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybė už tai, kad vairuodamas kalbėjo mobiliojo ryšio telefonu be laisvų rankų įrangos, Anykščių r. policijos pareigūnams davė 40 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis apklaustas.

Apie 18 val. Šalčininkų r., Samarakiškių kaime, I.C. (gim. 1988 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybė už tai, kad motociklą vairavo neblaivus (1,95 prom. alkoholio), Šalčininkų r. policijos pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 1 val. 40 min. Vilniuje, Konstitucijos pr. ir Kalvarijų g. sankirtoje, T.T. (gim. 1989 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybė už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (0,82 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė kyšį - 400 litų ir sidabrinę grandinėlę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.