Vienas namuose likęs paauglys terorizuoja kaimynus

Nuosavo namo dalyje gyvenantis 16-metis kaunietis – galvos skausmas ir savo šeimai, ir kaimynams. Mokyklos nelankantis paauglys pastaruoju metu gyvena vienas. Jo tėvai – išsiskyrę, motina išvyko pas savo draugą, o sesuo šiuo metu gydoma ligoninėje,

Daugiau nuotraukų (1)

Vygandas Trainys

Oct 10, 2014, 10:44 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 9:46 PM

Savo namuose, esančiuose Akacijų gatvėje, vaikinas su bendraamžiais nuolat rengia triukšmingas puotas iki paryčių. Įtariama, jog penktadienio naktį neblaivūs paaugliai padegė kaimynų, gyvenančių toje pačioje valdoje, šiltnamį.

Per gaisrą liepsnos suniokojo dalį 35 kvadratinių metrų ploto šiltnamio, apdengto polietilenine plėvele. Apdegė ir jame buvę daiktai – skalbimo mašina, stalas, kiti namų apyvokos reikmenys.

Šiltnamis stovi vos už kelių metrų nuo gyvenamojo namo – jei kaimynai nebūtų laiku nubudę, būtų supleškėjęs ir jų būstas. Žmonės suspėjo patys užgesinti gaisrą, pylė kibirus su vandeniu.

Policija dėl padegimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Ketvirtadienio vakaras prasidėjo skandalu – motina, atvykusi pažiūrėti, ką veikia jos neklusnus sūnus, buvo neįleista. Jos atžala su savo draugu tuo metu viduje čirškino šašlykus. Manoma, kad namuose netrūko ir svaigalų.

Paauglys su bičiuliu paspruko pro langą. Jo motina buvo priversta lipti per langą į vidų.

Vaikinams sugrįžus, po kelių valandų ugnis plykstelėjo kaimynų šiltnamyje.

Gaisrų tyrėjai neabejoja, kad pastatas buvo padegtas tyčia.

„Kai vaikinas triukšmaudavo, ne kartą buvo kilęs noras kviesti policiją, bet nesiryždavau. Kiti jo šeimos nariai – padorūs, pagalvodavau, gal neverta pyktis su kaimynais. Tačiau paskutinis atvejis peržengė visas ribas“, – piktinosi apdegusio šiltnamio savininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.