Penki KET pažeidėjai pareigūnams bruko pinigus

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus. Visais atvejais pinigus policininkams siūlė KET pažeidėjai.

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai penkis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 12:16 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:10 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, pirmadienį apie 24 val. Jonavoje, Fabriko g., A.S. (gim. 1994 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,08 prom. alkoholio), Jonavos r. policijos pareigūnui davė 300 litų kyšį.

Įtariamasis A.S. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie apie 19 val. Kaune, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 90 km, Kirgizijos pilietis B.S. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad nepateikė tachografo registracijos lapų, standžia vilktimi vilko automobilį be techninės apžiūros ir be vairuotojo, Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Įtariamasis B.S. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat pirmadienį apie 23 val. 20 min. Zarasuose, Vytauto g., Kirgizijos pilietis E.I. (gim. 1983 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už greičio viršijimą, Zarasų r. policijos pareigūnams davė 20 eurų kyšį.

Kirgizijos pilietis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 13 val. 35 min. Šilalės r., Balsių kaime, A.Baranausko g., A.P. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį viršijo leistiną greitį ir vairavo neįregistruotą transporto priemonę, Šilalės r. policijos pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Įtariamasis A.P. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 13 val. 30 min. Šalčininkų r., Jašiūnų miestelyje, Sodų g., J.V. (gim. 1974 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (3,26 prom. alkoholio) ir sukėlė eismo įvykį, Šalčininkų r. policijos pareigūnams siūlė 1 tūkst. litų kyšį.

Įtariamasis J.V. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.