Į kalėjimą nenorėjęs mažeikiškis gyveno „su vaizdu į jūrą“

Laisvės atėmimo bausmės nusprendęs išvengti Mažeikių rajono gyventojas nieko geriau nesugalvojo, kaip tik kopose prie Palangos susiręsti trobelę. Vyriškis joje apsigyveno ir galvojo, kad jau pasislėpė. Tačiau čia jį, besigrožintį jūrą, ir surado policijos pareigūnai.

Į kalėjimą nenorėjęs mažeikiškis gyveno „su vaizdu į jūrą“.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Į kalėjimą nenorėjęs mažeikiškis gyveno „su vaizdu į jūrą“.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-15 11:20, atnaujinta 2018-01-27 07:13

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, penktadienį Palangos miesto policijos komisariato prevencijos padalinio pareigūnai Palangos paplūdimyje surado Mažeikių rajono gyventoją, 30 metų Tadą. Niekur nedirbantis vyras kopose susikonstravo namelį ir jame kurį laiką pakankamai patogiai gyveno. Įtariama, kad mažeikiškis čia slapstėsi nuo bausmės atlikimo.

2014 m. spalio 10 d. Mažeikių rajono apylinkės teismo patvarkymu jam už teismo įpareigojimų nevykdymą panaikintas bausmės atidėjimas ir nuteistasis pasiųstas į pataisos įstaigą atlikti šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmės.

Tadas buvo sulaikytas ir netrukus keliaus į laisvės atėmimo vietą. Be to, Palangos pareigūnai Tadui už tokio statinio paplūdimyje įrengimą, pažeidžiant Palangos miesto savivaldybės paplūdimių ir jų maudyklų įrengimo ir eksploatavimo bei saugaus elgesio vandenyje taisykles, skyrė 750 litų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.