Restoranų ir kavinių darbuotojų dėmesiui: jis niekada nemoka

Vilniaus policijai vėl įkliuvo gerai pareigūnams pažįstamas Žydrūnas Žemaitis, žinomas dėl savo polinkio nemokamai pavalgyti sostinės kavinėse ir restoranuose.

Atsisakęs mokėti už vaišes restoranuose Žydrūnas Žemaitis vėl atsidūrė policijoje.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Atsisakęs mokėti už vaišes restoranuose Žydrūnas Žemaitis vėl atsidūrė policijoje.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 12:23 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:36 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, Vilniaus m. trečiajame policijos komisariate atliekami du ikiteisminiai tyrimai dėl turtinės žalos padarymo apgaule. Tyrimai atliekami dėl to, kad Žydrūnas Žemaitis (gim. 1966 m.), Vilniaus viešojo maitinimo įstaigose užsisakęs maisto ir gėrimų, atsisakė apmokėti sąskaitas.

Policijos teigimu, spalio 3 d. apie 22 val. 30 min. Vilniuje, Didžiojoje gatvėje esančiame restorane, vyriškis užsisakė keturis kavos puodelius, net devynis kartus po 40 g trauktinės, užkandžių ir nesumokėjo 159 litų.

Spalio 10 d. apie 18 val. 12 min. Vilniuje, Užupio g. restorane, Ž.Žemaitis užsisakė 6 vnt. kapučino kavos, 3 puodelius žaliosios arbatos, 18 vnt. po 40 g dviejų rūšių trauktinių, 15 vnt. likerio, suvožtinį, makaronų, keptos duonos. Atsisakė apmokėti 410 litų sąskaitą.

Žydrūnas Žemaitis ir anksčiau buvo žinomas policijai dėl polinkio nemokamai vaišintis (neoficialiai pareigūnai teigia, kad anksčiau jis alkoholio išgerdavo mažiau), todėl restoranų ir kavinių personalui Vilniaus policija patartina į tai atkreipti deramą dėmesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.