Išgąsdintas sodietis pagalį palaikė kirviu

Telšių rajono Upynos seniūnijos Žylakių kaime 52 metų sodietį siaubingai išgąsdino beldimas į langą ir girto vyriškio riaumojimas, kad jam ėmė vaidentis.

Išgąsdintas sodietis pagalį palaikė kirviu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Išgąsdintas sodietis pagalį palaikė kirviu.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Giedra Akavickienė

Oct 20, 2014, 12:32 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 9:39 AM

Pažvelgęs pro langą, žylakiškis išvydo pykčio perkreiptą nepažįstamojo veidą, o jo rankose - kirvį. Drebančiais pirštais žmogus surinko Bendrojo pagalbos centro telefono numerį 112 ir pranešė, kad nepažįstamasis daužo langus, grasina kirviu.

Į atokų kaimelį nedelsiant išsiųstas policijos ekipažas. Atvykę policijos pareigūnai prie pranešėjo namo rado girtutėlį vyriškį.

Išvydęs policininkus pagalbą kvietęs Žylakių gyventojas lengviau atsikvėpė. Išgaravus baimei žmogus žiūri ir pats netiki - o gi tas pabaisa su kirviu rankoje - jo kaimynas 28 metų G.P.

Pasirodo, žmogus taip išsigando piktadario, kad dienos šviesoje neatpažino gerai pažįstamo to paties kaimo gyventojo. Be to, policijos teigimu, kirvis įvykio vietoje nerastas, vadinasi, ir šaltasis ginklas sodiečiui pasivaideno.

Pasak pareigūnų, velnio lašų padauginęs triukšmadarys buvo ginkluotas tik pagaliu, kuriuo įkyriai beldė į langą.

Sodyboje sukeltas sąmyšis nekviestam svečiui smarkiai atsirūgo - teko išbandyti Telšių policijos kameros patogumus. Aplinkoje nesiorientuojančiam G.P. nustatytas sunkus (2,66 prom.) girtumas.

Už girto pasirodymą viešoje vietoje jaunam vyrui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Jam gresia bauda iki 50 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.