Du verslininkai paleisti, R. Skaisgirys lieka areštinėje

Prokuroras Rolandas Stankevičius, kuruojantis su partijos „Tvarka ir Teisingumas“ susijusių asmenų bylą trečiadienį nusprendė skirti kardomąją priemonę, pasižadėjimą neišvykti, viešosios įmonės „Pradas media“ vadovui Justinui Garliauskui ir bendrovės „NT Service“ vadovui Peisachui Kačerginskiui.

R.Skaisgirys lieka areštinėje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
R.Skaisgirys lieka areštinėje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2014, 6:27 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 1:32 AM

Prodiuserio Rolando Skaisgirio, buvusio Vidaus reikalų ministerijos viceministro Algimanto Juocevičiaus ir buvusio VRM patarėjo likimai spręsis ketvirtadienį. Jie lieka areštinėje.

STT operacijos prieš su VRM ir partija „Tvarka ir Teisingumas“ bylą kuruojantis prokuroras R.Stankevičius portalui lrytas.lt teigė dar negalintis pasakyti, kokie procesiniai sprendimai bus rytoj, ketvirtadienį, priimti dėl likusių sulaikytų trijų asmenų.

Gali būti kreipiamasi į teismą, prašant leisti juos suimti. Taip pat jie, priklausomai nuo apklausų rezultatų, gali būti paleisti, gavus pasižadėjimą neišvykti.

Prokuratūra taip pat ketina kreiptis į Seimą, kad būtų panaikinta Seimo nario, "tvarkiečio" Rimo Ručio teisinė neliečiamybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.