Dar keturiems KET pažeidėjams nepavyko papirkti pareigūnų

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.

Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo mažiausiai keturis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 9:59 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 12:29 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, trečiadienį apie 2 val. 50 min. Vilniuje, Eišiškių pl., E.S. (gim. 1977 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus (1,75 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis E.S. uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 17 val. Marijampolėje, Draugystės g., Tadžikistano pilietis U.K. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti, Marijampolės apskrities VPK pareigūnams davė 40 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis U.K. uždarytas į areštinę.

Taip pat trečiadienį apie 15 val. 30 min. Varėnos r., kelio Vilnius–Varėna–Gardinas 40 km, L.B. (gim. 1977 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti, Alytaus apskrities VPK pareigūnams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis L.B. apklaustas.

Apie 19 val. Jurbarko r., Smukučių kaime, J.D. (gim. 1967 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo dviratį neblaivus (1,07 prom. alkoholio), Jurbarko r. policijos pareigūnams siūlė 20 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis J.D. uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.