Banditai užkluptą žemaitį kankino verdančiu vandeniu

Mažeikių kriminalistai ieško plėšikų poros, kuri apiplėšė Bugeniuose (Mažeikių r.) gyvenantį ūkininką. Nusikaltėliai savo auką kankino plikydami verdančiu ir taip išgavo, kur vyriškis laiko savo santaupas.

Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

2014-10-24 12:01, atnaujinta 2018-01-24 20:40

Į 51 metų vyriškio sodybą du kaukėti banditai įsiveržė spalio 22-osios vėlų vakarą. Nusikaltėliai apie 22 valandą išlaužė laukujas duris ir netikėtai užklupo šeimininką.

Pastarasis dviem įsibrovėliams pasipriešinti neįstengė.

Banditai išsyk ėmė reikalauti parodyti, kur ūkininkas laiko santaupas, bet mušamas žemaitis tylėjo. Tada nusikaltėliai ėmė auką kankinti – pylė ant rankos verdantį vandenį.

Neištvėręs skausmo vyriškis banditams parodė, kur laiko santaupas. Plėšikai stvėrė odinę striukę, kurioje šeimininkas slėpė 1000 eurų (3450 litų) ir 4200 litų.

Prieš sprukdami banditai surišo šeimininką. Šis pamažu išsilaisvino iš pančių ir nubėgo pas kaimyną kviestis pagalbos.

Nusikaltėlių suskubta ieškoti tą pačią naktį, bet pareigūnų pastangos nebuvo sėkmingos. Banditų poros tebeieškoma ir šiandien.

Nukentėjusiajam prireikė medikų pagalbos. Ligoninėje konstatuota, kad vyriškiui sumušta galva ir nuplikyta ranka. Ūkininkas išleistas gydytis į namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.