Šeštadienį pareigūnus nesėkimingai bandyta papirkti net 8 kartus

Praėjusią parą policija užregistravo net aštuonis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.

Praėjusią parą policija užregistravo net aštuonis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą policija užregistravo net aštuonis nesėkmingus bandymus papirkti pareigūnus.<br>T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 3:34 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:10 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 10 val. 45 min. Trakuose, Vilniaus g., A.P. (gim. 1992 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,97 prom. alkoholio) ir sukėlė eismo įvykį, Trakų r. policijos pareigūnams siūlė kyšį (pinigų sumos neįvardijo).

Įtariamasis A.P. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 13 val. 20 min. Šiauliuose, Aido g., A.K. (gim. 1976 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už nedidelį chuliganizmą, Šiaulių apskrities VPK pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Neblaivus (3,35 prom. alkoholio) A.K. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat šeštadienį apie 11 val. 25 min. Šilutės r., Rusnės antrojoje krantinėje, Z.G. (gim. 1973 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės dėl pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimo, Šilutės r. policijos pareigūnui davė 40 litų kyšį.

Įtariamasis Z.G. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 19 val. Vilniaus r., Pagirių kaime, Kadagių g., R.S. (gim. 1974 m.), siekdamas išvengti sulaikymo dėl smurto artimoje aplinkoje, Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnams davė 90 litų kyšį.

Įtariamasis R.S. uždarytas į areštinę. Blaivumą pasitikrinti jis atsisakė.

Dėl įvykio pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Apie 16 val. Palangoje, Plytų g. ir Vasario 16-osios g. sankryžoje, V.M. (gim. 1988 m.), siekdamas išvengti atsakomybės už greičio viršijimą, Palangos m. policijos pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Įtariamasis V.M. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 19 val. 30 min. Vilniuje, Liepkalnio g., S.G. (gim. 1972 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (2,30 prom. alkoholio), Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 800 litų kyšį.

Įtariamasis S.G. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 22 val. 50 min. Vilniuje, S.Dariaus ir S.Girėno g., sulaikytas B.B. (gim. 1979 m.), pas kurį rastas ir paimtas plastikinis maišelis su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Įtariamasis B.B., siekdamas išvengti atsakomybės, Vilniaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 220 litų kyšį.

Sulaikytasis B.B. uždarytas į areštinę. Pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Apie 21 val. 22 min. Kaišiadorių r., kelio Žiežmariai–Kruonis 4 km, tarnybiniu automobiliu vežama sulaikyta dėl smurto artimoje aplinkoje neblaivi I.K. (gimusi 1979 m.), siekdama išvengti baudžiamosios atsakomybės, Kaišiadorių r. policijos pareigūnams davė 50 litų kyšį.

Įtariamoji I.K. uždaryta į areštinę. Jai nustatytas 2,15 prom. girtumas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.